Liang Da japońska stal wysokowęglowa nóż do trybowania kucie nóż ręcznie robiony przez szefa kuchni tang, krojony nożem kuchennym, nóż rzeźnicki

zł49.80 zł115.81
  • e21
  • W magazynie

Dodaj do koszyka


Ten nóż nie nadaje się do krojenia kości. Umyć ręcznie i wytrzeć do sucha ściereczka natychmiast po użyciu Typ noża: nóż rzeźnicki Funkcja: przyjazny dla środowiska Materiał: stal wysokowęglowa Pozycja obejmuje: 1 nóż (bez skórzanej osłony) lub 1 nóż (ze skórzaną osłoną) Długość: 245 mm Długość ostrza: 131 mm Szerokość ostrza: 47 mm Uwaga: 1. Cały proces produkcji tego noża jest całkowicie ręczny. 2. Powierzchnia noża kuźniczego jest szorstka, nie tak gładka jak nóż produkowany przez maszyny, ale pokazała cechy noża kuźniczego. 3. Proszę pozwolić na niewielkie odchylenie pomiaru spowodowane ręcznym pomiarem.


  • Nazwa marki: Liang Da
  • Typ noża: Noże do oddzielania kości
  • Certyfikacja: Sgs
  • Typ: Noże
  • Materiał: STAINLESS STEEL
  • Funkcja: Ekologiczne
  • Numer/Liczba modelu: 36555


Tagi: noże szefa kuchni, nóż fo, nóż kuchenny szefa kuchni, male nóż, noż szefa kuchni, nóż kuchenny szefa, nóż szef kuchni, bolo nóż, mi nóż, coin nóż.

Shmakova Nu
2021-01-27
4/5
칼을 들어보니 무거운 느낌이 전해집니다, 만족이 예상 됩니다..

Napisz opinię

Pokrewne produkty